Головна  →  Геть російських окупантів!  →  20 листопада 2014

Благодійна акція учнів, учителів та батьків Слов’янської гімназії «Зігрій захисника України!»

   У  Слов’янській гімназії був проведений благодійний ярмарок солодощів та виробів hand made, який організували батьки та учні закладу. Пироги, тістечка, печиво, торти , гарячий чай та кава, узвар – усім цим ласували  на ярмарку усі охочі.

 

Крім того, багато речей та оберегів зробили діти власними руками. Дух патріотизму  наповнював і дорослих,  і малечу. Діти виконували Гімн України, співали українські пісні, грали на музичних інструментах.

А з яким захопленням  і гордістю  зустрічали вони вояків АТО, які завітали на ярмарок!!!  І все це заради допомоги українським солдатам, які захищають нашу землю.

   На ярмарку учні заробили 60 тисяч 69 грн.

   Усі солодощі, які не були продані, діти разом із батьками відвезли пораненим солдатам у центральний військовий шпиталь. А на зібрані кошти закупили комплекти теплого одягу ( куртки «Бундес», брюки теплі камуфляжні, термобілизну, рукавиці, взуття, шкарпетки, балаклави тощо ).

   Через волонтерів та через «Нову пошту» діти за допомогою  батьків та учителів передали усе придбане  бійцям Мукачівського прикордонного загону, який дислокується у м. Курахове та бійцям військової частини, яка розташована  у с. Піски.

   Велика подяка всім, хто долучився до благородної справи -  допомоги нашій армії.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку