Головна  →  Новини  →  30 січня 2015

"Дикі Вовки" перемагають

Вітаємо команду «Дикі Вовки», що складається з учнів гімназії «Київська Русь» з почесним І місцем у дитячому чемпіонаті Києва по бейсболу!

02.11.2014  Київська міська та обласна федерація бейсболу та софтболу провела нагородження за підсумками Дитячого Чемпіонату Києва з бейсболу, в якому брали участь п’ять дитячих команд: вихованці Kiev Baseball School (KBS): команда гімназії «Київська Русь» — «Дикі Вовки» та команда шкіл №111 та «Логос» — «Дарницькі Тигри», ДЮСШ Спартак — «Алмаз», Київська Бейсбольна Академія — «Київ Спайк» , ДЮСШ Олімп — «Олімп».

Сьогодні гімназія «Київська Русь» посідає гідне місце в «освітянській короні» нашої столиці, хоча це і молодий навчальний заклад  та йде шляхом становлення і розвитку науки, формування національної освіти і культури. Тільки завдяки наполегливій, сумлінній, самовідданій праці професійних  викладачів держава отримає талановитих учнів та гідних громадян, здатних до самовдосконалення, а значить до позитивної динаміки росту.  Гімназія «Київська Русь» робить    вагомий внесок не тільки у розвиток вітчизняної освіти і науки, а йдучи у ногу з сучасністю обирає спортивний спосіб життя, відкриваючи свої двері популярному західному виду спорту – бейсболу та софтболу.

Саме завдяки далекоглядності високоосвіченого директора – Багаліка Юлії Олександрівни, гімназія «Київська Русь» стала базою відомої Київської бейсбольної школи (Kiev Baseball School). В її стінах сформовано сучасну підготовчу платформу для майбутніх чемпіонів з бейсболу, віримо, навіть всесвітньо відомих Олімпійських чемпіонів, адже як відомо у 2020 році змагання з бейсболу включено до програми Олімпійських ігор, які пройдуть в Токіо (Японія).

Тож привітаємо гравців команди «Дикі Вовки»:
— Рябченко Ілля Сергійович
— Святун-Берестовський Аскольд
— Рудковський Данііл Сергійович
— Андрущук Валерій Валерійович
— Сокурець Владислав Володимирович
— Несін Максим Андрійович
— Ющенко Володимир Юрійович
— Португальский Владислав В’ячеславович
— Чатерус Марк
— Фоменко Герман Сергійович
— Гальперін  Веніамін-Олексій Олексійович
— Левандовский Богдан

 

Перейти до спискуВерсiя для друку