Головна  →  Новини  →  13 лютого 2015

Вшанування пам'яті воїнів-інтернаціоналістів

Вшанування пам'яті воїнів-інтернаціоналістів

Починаючи з 2004-го року щороку 15 лютого (відповідно до Указу Президента України № 180/2004 від 11 лютого 2004 року) Україна вшановує пам’ять учасників бойових дій на території інших держав.

Минуло 26 років з того моменту, коли остання колона радянських військ була виведена з Республіки Афганістан. В цей день біль втрати тих, хто не дочекався своїх близьких та рідних стає не таким відчутним, адже його поділяє вся країна.

 

13 лютого 2015 року вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів та провели мітинг і в Дарницькому районі м. Києва. В парку ім. воїнів-інтерналіоналістів біля БРДМ-2 (бойова розвідувально-дозорна машина-2) (вул. Вербицкого, 1) зібралися ті, хто побував в горнилі бою, керівництво району, учнівська молодь, мешканці та гості міста.

Зі словами вдячності до всіх присутніх звернулись: голова Дарницької райдержадміністрації Геннадій Сінцов та голова «Ради Ветеранів воєнних конфліктів Дарницького району» Василь Бойцов.

По закінченні мітингу настоятель Свято-Ольгинської парафії отець Всеволод відслужив молебен за загиблими під час виконання службового обов’язку.

Перейти до спискуВерсiя для друку