Головна  →  Новини  →  26 лютого 2015

Знайомство з групою компаній «ADONIS»

У рамках конкурсу кращий медичний заклад району відбулось знайомство з групою компаній «ADONIS». Засновники компанії розвивають медичний бізнес в Україні протягом тривалого часу, а саме 17 років.

Центр здоров’я сім’ї «ADONIS FAMILY» (ст.м. Оскорки, Дніпровська набережна, 26к) – один з трьох філіалів клініки. У ньому функціонує центр репродуктивного здоров’я, жіноча консультація, денний стаціонар, лабораторія, а також приймають вузькі спеціалісти та педіатри.

Для більшого комфорту прийому пацієнтів, у клініці є попередній запис на прийом до фахівця на зручний час. Для маленьких відвідувачів зробили дитячу кімнату, де можна переодягти, нагодувати дитину та провести гігієнічні процедури (підгузок видається безкоштовно). У будь-якому з філіалів можна отримати комплекс медичних послуг, які надають висококваліфіковані спеціалісти.

Зручний графік роботи клініки, можливість виклику лікаря додому, професійність медичного персоналу, його відповідальність – це ті якості «ADONIS FAMILY», які залишають приємний «шлейф» після відвідування та ненав’язливо спонукають звертатися знову саме до них. 

У ході зустрічі з топ-менеджментом клініки та представниками Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, було обговорено та вирішено питання про створення соціального проекту. Він полягає в тому, що клінікою ADONIS FAMILY буде надана певна допомога (безкоштовна консультація медиків, лікування) дітям тих, хто загинув в зоні проведення АТО (військовим з Дарницького району).  

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку