Київрада збільшила видатки на допомогу учасникам АТО

Депутати Київради підтримали проект Київської міської державної адміністрації щодо збільшення видатків на допомогу учасникам АТО за програмою «Турбота. Назустріч киянам».

Згідно з документом, на надання матеріальної допомоги киянам-учасникам АТО, членам сімей загиблих (померлих) киян під час проведення АТО, а також щомісячної адресної матеріальної допомоги киянам-учасникам АТО для покриття витрат на оплату ними житлово-комунальних послуг буде направлено 93,533 млн грн, що на 33,433 млн більше, аніж було закладено з прийняттям бюджету міста на 2015 рік.

Ще 3,5 млн грн буде виділено на надання соціально-психологічної допомоги киянам-учасникам АТО – ця стаття взагалі була відсутня при формуванні видатків програми на цей рік.

Фінансування із забезпечення інвалідів протезами, засобами пересування, реабілітації, засобами особистої гігієни та складного протезування в тому числі в першу чергу протезування киян, інвалідність яких пов'язана з участю в АТО, збільшено більш ніж у два рази: з 7 млн грн до 16,395 млн грн.

Окрім того, було внесено правки щодо забезпечення фінансування за рахунок міськбюджету розроблення проектів землеустрою з відведення земельних ділянок родинам Героїв Небесної Сотні. Мова йде про виділення 160 тис. грн.

За інформацією: kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку