Головна  →  Новини  →  7 липня 2015

Віталій Кличко зустрівся з міністром зовнішньої торгівлі Франції

Київський міський голова Віталій Кличко зустрівся з міністром з питань зовнішньої торгівлі, розвитку туризму та підтримки французів за кордоном Матіасом Феклом та групою французьких підприємців, які працюють в Україні.

Міський голова подякував міністру за візит та висловив переконання, що міністр мав нагоду ознайомитися з економічним потенціалом Києва. Віталій Кличко також подякував за зусилля Франції у вирішенні конфлікту на Донбасі. Мер зокрема підкреслив, що міська влада зацікавлена у розвитку українсько-французьких відносин та поглибленні культурних та економічних зв’язків.

Матіас Фекл подякував за прийом та задекларував відданість Франції у подальшій роботі разом із Німеччиною у Нормандському форматі задля повного виконання мінських угод. Міністр також запевнив міського голову у підтримці України на шляху економічних та політичних реформ.

У ході зустрічі Віталій Кличко поспілкувався з представниками французьких компаній та наголосив, що міська влада відкрита до подальшого спілкування та роботи з бізнесом.

«Ми робимо усе можливе, щоб приватні інвестори заходили в Київ та могли розвивати успішний бізнес, адже це – і робочі місця, і податки, які потрібні місту, – зазначив мер. – Ваша присутність тут означає подальше бажання працювати в Україні».

За словами Віталія Кличка, Київ зацікавлений у реалізації проектів у галузях, які представляють члени делегації, зокрема енергоефективності, транспорту, міської інфраструктури – будівництві доріг та мостових переходів.

«Сьогодні є гарна можливість для інвестицій. У багатьох напрямах ринок є напівпорожнім. Тому я закликаю вас інвестувати в Київ, оскільки саме зараз – час можливостей», – підкреслив Віталій Кличко.

За інформацією: kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку