Головна  →  Новини  →  24 липня 2015

«Чи є життєдіяльність інваліда безбар’єрною?»

«Чи є життєдіяльність інваліда безбар’єрною?»

24 липня 2015 року о 10 годині в приміщені Дарницької райдержадміністрації (актова зала) відбувся «круглий стіл» на тему: «Чи є життєдіяльність інваліда безбар’єрною?». Захід, ініційований  головою райдержадміністрації Геннадієм Сінцовим, організзувала Громадська рада при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації та громадська організація  «Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів».

Потреба в проведенні такого заходу  зумовлена тим, що, в силу цілого ряду об’єктивних і суб'єктивних причин, життєдіяльність інвалідів поки що не є безбар'єрною.

Петровський Володимир, голова ГО «Всеукраїнський парламент працездатних інвалідів» зазначив, що безбар’єрніcть в даному випадку має багато значень: і можливість потрапити, наприклад, в аптеку, магазин, транспорт, і безбар’єрність насамперед в думках. Ми маємо в собі зламати стереотипи про те, що не має різниці між людьми з фізичними вадами і без них.

«Круглий стіл»  був присвячений висвітленню та аналізу реального стану проблем життєдіяльності інвалідів, напрацюванню механізмів та кроків для їх подолання.  

Перейти до спискуВерсiя для друку