Головна  →  Новини  →  29 липня 2015

Інформація про підсумки конкурсу на право оренди майна територіальної громади міста Києва

Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє, що 23 липня 2015 року о 11.00 годині відбувся конкурс на право оренди нежитлових приміщень, за наступними адресами:

-  загальною площею 26,25 кв. м, в окремостоячій нежитловій будівлі на вул. Вишняківській, 12, з метою розміщення торговельного об’єкта з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи;

-  загальною площею 84,20 кв. м, на першому поверсі житлового будинку № 2/17 на вул. Новодарницькій, з метою розміщення торговельного об’єкта з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи (60,40 кв. м) та розміщення торговельного об’єкта з продажу товарів підакцизної групи, змішаної торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами (23,80 кв. м).

За результатами конкурсу переможцями конкурсу визначено:

- на отримання права оренди на конкурсних засадах нежитлових приміщень, загальною площею 26,25 кв. м, в окремостоячій нежитловій будівлі на вул. Вишняківській, 12, з метою розміщення торговельного об’єкта з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи - ФОП Корж Лариса Тимофіївна,  як єдиний допущений до конкурсу конкурсант;

- на отримання права оренди на конкурсних засадах нежитлових приміщень, загальною площею 84,20 кв. м, на першому поверсі житлового будинку № 2/17 на вул. Новодарницькій, з метою розміщення торговельного об’єкта з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи (60,40 кв. м) та розміщення торговельного об’єкта з продажу товарів підакцизної групи, змішаної торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами (23,80 кв. м) – ФОП Мірошник Юрій Жанович, як єдиний допущений до конкурсу конкурсант.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку