Головна  →  Новини  →  30 липня 2015

В Дарницькій райдержадміністрації відбулась чергова апаратна нарада

В Дарницькій райдержадміністрації відбулась чергова апаратна нарада

28 липня 2015 року в актовій залі Дарницької райдержадміністрації (О.Кошиця, 11) відбулась апаратна нарада, яку провів голова Дарницької РДА Геннадій Сінцов.  

На апаратній нараді було розглянуто питання, зазначене в порядку денному. 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

апаратної наради Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації

1. Про реалізацію державної політики в галузі охорони праці та аналіз виробничого травматизму на підприємствах, установах та організаціях Дарницького району за перше півріччя 2015 року.

Доповідає: Бедратий Валентин Миколайович – керівник сектору охорони праці Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації.

2. Про стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах Дарницької райдержадміністрації та районних службах за підсумками ІІ кварталу 2015 року.

Доповідає: Видиборець Оксана Андріївна – начальник відділу контролю Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації.

3. Про стан виконання структурними підрозділами Дарницької райдержадміністрації та службами району ЗУ «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07.02.2008 року № 109/2008 та усних звернень мешканців Дарницького району до КБУ «Контактний центр м. Києва» за підсумками першого півріччя 2015 року.

Доповідає: Танчук Олена В’ячеславівна – начальник відділу роботи із зверненнями громадян Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації.

Свою доповідь Олена  В’ячеславівна доповнила презентаційними матеріалами.

За результатами апаратної наради напрацьовано протокол доручень. 

Перейти до спискуВерсiя для друку