Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2015

У Києві будують нові навчальні заклади до наступного навчального року – Олександр Спасибко

Незважаючи на складне фінансове становище, мер Києва Віталій Кличко дав доручення передбачити фінансування на будівництво нових навчальних закладів столиці. Будівництво одного з дитячих садків на проспекті Науки, 63-А у Голосіївському районі проінспектував директор Департаменту будівництва та житлового забезпечення Олександр Спасибко.

«Один із нових садочків, що наразі будуються в місті, – це навчальний заклад на проспекті Науки. До кінця року плануємо завершити фундамент, каркас будівлі, повністю закрити її за периметром і приступити до внутрішніх робіт. Сподіваюсь, що вже 1 вересня наступного навчального року тут будуть навчатися дітлахи. За інформацією Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, у мікрорайоні немає жодного садочку, тому будівництво такого навчального закладу є надзвичайно необхідним», – зазначив Олександр Спасибко.

Він нагадав, що у квітні цього року було затверджено новий проект будівництва ДНЗ, враховуючи експертні звіти державного підприємства «Спеціалізована державна експертна організація – Центральна служба Української державної будівельної експертизи».

За основними техніко-економічними показниками планується будівництво дошкільного закладу на 3 поверхи, розрахованого на 6 груп (приблизно 120 дітей). У сучасному навчальному закладі облаштують басейн, актову та спортивну залу, нададуть усе необхідне господарське забезпечення, щоб діти могли приступити до навчання з усіма зручностями.

Олександр Спасибко також нагадав, що цього року у столиці відкрилися 2 нових дитячих садки та 2 школи.

За інформацією: kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку