Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2015

В Дарницькій райдержадміністрації пройшов конгрес «Антикорупційні ініціативи Києва»

В Дарницькій райдержадміністрації пройшов конгрес «Антикорупційні ініціативи Києва»

15 жовтня 2015 року в актовій залі Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації відбувся конгрес «Антикорупційні ініціативи Києва», ініційований головою райдержадміністрації Геннадієм Сінцовим. Дарницький район став першим серед 10-ти районів Києва, у якому відбувся подібний захід. 

Передувало конгресу проведення семінару «Корупція у дзеркалі еволюції» (24.09.2015року), у якому взяли участь близько 100 осіб, переважно  керівники структурних підрозділів районної адміністрації.

На даному конгресі співорганізаторами та доповідачами виступили: керівник проекту «Антикорупційні ініціативи Києва», кандидат економічних наук, доцент Світлана Благодєтєлєва-Вовк, президент Благодійного фонду «Дари навчання» Альбіна Паренюк та голова громадського руху «НІ хабарництву! Я НЕ беру і НЕ даю хабарів» Сергій Гула.

Під час конгресу обговорювались: сучасна ситуація в Україні, як наслідок існування високого рівня корупції, найефективніші моделі подолання корупції, перші кроки з подолання хабарництва, які може зробити кожна свідома людина.

Всім учасникам заходу, а це більше 200 осіб - переважно представники громадських організацій, керівники комунальних підприємств, закладів освіти та культури, охорони здоров’я та співробітники райдержадміністрації, були вручені інформаційні листівки «10 способів протидії хабарництву» для розміщення їх в установах та закладах, які вони представляють.

По закінченню заходу всі бажаючі самостійно та свідомо заповнили Декларацію «Я Не даю і НЕ беру хабарів!». Одним з перших заповнив Декларацію голова Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Геннадій Сінцов.

Перейти до спискуВерсiя для друку