Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2015

В Дарницькій райдержадміністрації відбувся ХV районний фестиваль дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе!»

В Дарницькій райдержадміністрації відбувся ХV районний фестиваль дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе!»

   22 жовтня 2015 року о  15:00 годині   за підтримки Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації відбувся ХVрайонний  фестиваль  творчості дітей та молоді  з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе!» під гаслом «Мрій, поки твоя мрія не збудеться…»   (актова зала Дарницької РДА).

  Метою фестивалю є розвиток творчих здібностей, самовираження, позитивний вплив на кожну дитину, що є  важливим надбанням у роботі з дітьми та молоддю з функціональними обмеженнями. 

   Учасники фестивалю – вихованці соціального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями» Дарницького району, представники інтернатів, дитячо-юнацьких організацій, середніх загальноосвітніх шкіл району.

   З привітальним словом до всіх присутніх звернувся заступник голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Петро Захарченко. Також на заході були присутні:       Баленко І. М. - депутат Київської міської ради, Думчев С. О. – кандидат у мери міста від політичної партії «Рух за реформи», Вітомський Ю.Л. - кандидат в депутат від політичної партії «Єдність», директор Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Колобова Я.В., народна артистка України,  доцент кафедри естрадного співу Київського національного університету культури і мистецтв Алла Попова, заслужена артистка України  Оксана Крукевич.

    На святі були присутні також представники Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, партнерських  та громадських організацій, які опікуються дітьми та молоддю з інвалідністю.

   За плідну співпрацю, чуйність, доброту та  милосердя Подяками голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації та директора Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було відзначено головних спонсорів та партнерів фестивалю:

- ГО «Спортивно - оздоровчий центр реабілітації дітей – інвалідів «Свєточ»;

- ТОВ «КЛО»;

- Українська федерація  Карате;

- ВБО «Волонтерське об’єднання «Крила».

   Всі діти та батьки залишилися задоволені та з нетерпінням чекають на нові зустрічі.

   На переможців районного фестивалю чекає участь у міському фестивалі творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе!» та гала-концерті «Мрії здійснюються»  (Київському Палаці дітей та юнацтва).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку