Головна  →  Новини  →  17 грудня 2015

Нагородження переможців конкурсу-фестивалю «Дарниця талантами славиться»!

Нагородження переможців конкурсу-фестивалю «Дарниця талантами славиться»!

16 грудня 2015 року в актовій залі Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації відбулось нагородження переможців V-го районного конкурсу-фестивалю «Дарниця талантами славиться»! До речі, в цьому році конкурс святкує свій першій ювілей – вже п’ять років поспіль фестиваль дає змогу відкритися кожній творчій особистості, які вірять у свої здібності,  активно діють, творять та працюють. Про це свідчать виступи учасників конкурсних переглядів у чотирьох різних номінаціях. Скільки в них праці, натхнення, фантазії!

 

Під час фестивалю Дипломами I-го, II-го та III-го ступенів були нагороджені переможці у номінаціях «Вокальне мистецтво» та «Хореографічне мистецтво».

Нагороджування проводили почесні гості свята: голова Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Геннадій Сінцов; співак, учасник фіналу проекту «Х-фактор» Олександр Павлик; заслужений діяч мистецтв України, кавалер ордена Святої Великомучениці Варвари Вікторія Касьянова; доцент кафедри сучасної хореографії Київського Національного університету культури і мистецтв, заслужений працівник культури України Людмила Пацунова; голова Громадської організації «Дарницька Громадська Варта» Олександр Граб.

Напередодні свята 14 грудня 2015 року скаути ліцею «Наукова зміна» у складі Всеукраїнської делегації отримали від польських скаутів Вифлеємський Вогонь Миру для передачі його українській громаді, церквам. Вогонь занесуть до дитячих притулків, лікарень, щоб ті, хто перебувають далеко від своїх родин, могли відчути тепло Вифлеємської зірки.

З найщирішими побажаннями учні ліцею «Наукова зміна» передали Вогонь Миру дарничанам і Геннадію Львовичу як очільнику району. Неодмінно, тепло цього Вогню даруватиме спокій та благодать усьому Дарницькому району.

Перейти до спискуВерсiя для друку