Розпочинається І етап громадських обговорень з питання будівництва багатоповерхового будинку за адресою: вул. Малоземельна, 75, 75-а, 75-б, 75-в, 75-г.

Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація за ініціативи членів органу самоорганізації населення району «Комітет мікрорайону «Осокорська садиба» розпочинає проведення консультацій з громадськістю у формі громадського обговорення з питання будівництва багатоповерхового будинку та дитячого закладу за адресою: вул. Малоземельна, 75, 75-а, 75-б, 75-в, 75-г.

І етап громадських обговорень – презентацію проекту забудови - заплановано провести 30 січня 2016 року о 12:00 в приміщенні райдержадміністрації (вул. Кошиця, 11, зала колегії) за участі представника забудовника -ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «БЕРЕЗНЯКИЖИТЛОБУД».

На офіційному Веб-сайті Дарницької районної в місті Києві державної  адміністрації (darn.kievcity.gov.ua) інформація про проведення громадських обговорень розміщена в рубриці «ОГОЛОШЕННЯ» та банері «КОНСУЛЬТАЦІЇ з ГРОМАДСЬКІСТЮ».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку