Головна  →  Новини  →  19 лютого 2016

Вшанування Героїв Небесної Сотні

Вшанування Героїв Небесної Сотні

19 лютого 2016 року біля меморіальної композиції «Пам`яті героїв Євромайдану» на площі біля будівлі Дарницької РДА (вул. О. Кошиця, 11) відбувся мітинг, присвячений річниці вшанування пам’яті жертв трагічних подій на Майдані Незалежності в м. Києві у 2014 році.

Відкрив мітинг голова Дарницької райдержадміністрації Геннадій Сінцов, подякував тим, хто поклав своє життя за те, щоб ім’я Україна і український народ звучало гордо та могутньо.

«Все те, що відбувалося на головній площі столиці, вже вписано в історію "трагічними нитками" подій. Це доленосний період для України, її народу. Ми будемо пам’ятати і не забудемо Євромайдан та його героїв».

Також до всіх присутніх звернулись: голова Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський жіночий рух «За вільну Україну» Раїса Шматко; голова Громадської організації «Дарницька громадська варта»  Олександр Граб, голова Ради волонтерів при Дарницькій РДА Марина Шеремет, член Громадської ради при Дарницькій РДА Олександр Кулабухов, учениця 11 класу школи № 296 Ліснюк Анна.

По закінченню мітингу,  на якому були присутні керівники районної влади, депутати Київської міської ради та помічники депутатів Верховної Ради України, служитель Храму Святих апостолів Петра і Павла отець Андрій  провів молебен за упокій душ загиблих під час трагічних подій на Майдані Незалежності в м. Києві у 2014 році.

.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку