Головна  →  Новини  →  21 березня 2016

Волонтерська підтримка учасників антитерористичної операції, які проходять лікування в шпиталях міста Києва!

Волонтерська підтримка  учасників антитерористичної операції, які проходять лікування в шпиталях  міста Києва!

   За ініціативи голови Дарницької районної в місті Києві державної  адміністрації  Геннадія  Сінцова , всебічного  сприяння радника голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації з питань соціального  захисту ветеранів війни - учасників антитерористичної операції Геннадія Королюка, громадськими та благодійними організаціями Дарницького району, Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Дарницького району було здійснено  волонтерський  рейд з метою  підтримки  учасників антитерористичної операції, які проходять лікування в шпиталях  міста Києва.

  Здійснення вищезазначеного заходу стало  можливим завдяки підтримки голови  Профспілкового товариства іммігрантів в Італії «Справедливість» Ігора Пархуця, Асоціації Опера Сан-Франческо клініки в особі старшої сестри Анни-Марії лікаря Вілла якими було надано більшу частину медичних препаратів, Громадської спілки «БРАТЕРСТВО УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ УКРАЇНИ», БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «МІСІЯ ДОБРА»,  Ради волонтерів Дарницького району міста Києва, Борщагівського хімічно-фармацевтичного заводу в особі керівника Людмили Безпалько, Анатолія Довбні, Сергія Приймака – «Кіборга», що лікується в Італії від важкої хвороби отриманої внаслідок поранення та знаходить в собі сили, і в такому стані переймається проблемами  своїх  побратимів,  надає допомогу тим,  хто цього потребує.                                                                                                                                                                                                                                                                          

   Лікувальним закладам було надано медичні  препарати, медичні вироби та облаштування, засоби ортопедичної реабілітації, тощо. Зокрема «Головний військовий клінічний госпіталь»  та  «Київський міський клінічний шпиталь інвалідів Великої Вітчиз-няної Війни»  отримали таких медичних препаратів, облаштування та засобів ортопедичної реабілітації від Громадської спілки «БРАТЕРСТВО УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ УКРА-ЇНИ» та  БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «МІСІЯ ДОБРА»   на суму понад 600 тис. гривень, медичних виробів від Ради волонтерів Дарницького району міста Києва на суму понад      30 тис. гривень.   

Перейти до спискуВерсiя для друку