Головна  →  Новини  →  24 березня 2016

Триває комплектування Збройних Сил України особовим складом військовослужбовцями за контрактом

Триває комплектування Збройних Сил України особовим складом військовослужбовцями за контрактом

Шановні дарничани!

За ініціативи голови Дарницької райдержадміністрації Геннадія Сінцова, сприяння військового комісару Дарницького районного у м. Києві військового комісаріату Віталія  Чекаленка, участі працівників Центру зайнятості, Центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді, Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду» біля станцій метро «Харківська», «Позняки», «Осокорки» з 23 березня 2016 року встановлено намети з агітаційними матеріалами про службу за контрактом.

Ст.м. «Харківська»:

Ст.м. «Позняки»:

Ст.м. «Осокорки»:

Кожен, хто бажає ознайомитися з умовами проходження служби за контрактом, має змогу протягом дня відвідати намети, які розташовані на вищезазначених станціях метро. Також агітаційна інформація буде розповсюджена  у вигляді буклетів та листівок між мешканцями будинків (у поштові скриньки).

Також з інформацією щодо мотивації громадян до проходження військової служби  в Збройних Силах України можна ознайомитися на офіційному Веб-сайті Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації (darn.kievcity.gov.ua, банер «Інформація для учасників АТО та військовослужбовців», стаття «Служба за контрактом»).  

Додатково: Заходи з комплектування Збройних Сил України особовим складом військовослужбовцями за контрактом проходять відповідно до Закону України «Про військовий обовязок і військову службу» N 2232-ХІI — 1992 року (із змінами).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку