Головна  →  Новини  →  15 квітня 2016

Виставка "Україна очима дітей"

Виставка "Україна очима дітей"

14 квітня 2016 року в Національному музеї Тараса Шевченка (бульвар Шевченка, 12) відбулось відкриття Міжнародної  благодійної виставки картин «Україна очима дітей». На виставці були представлені роботи  дітей з міста Рубіжне (Луганська область) та школярів Дарницького району.

Організатором Міжнародного благодійного медіа проекту «Дитинство без сліз» являється всеукраїнська міжнародна громадська організація «Молодіжний рух «Здорова Україна». Даний проект має охопити не лише музеї України, а також музеї  50 країн світу.

На заході були присутні юні художники з зони проведення АТО, чиї праці були представлені на експозиції, голова Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Геннадій Сінцов, посол Молдови в Україні, голова громадської організації «Дарницька Громадська Варта» Олександр Граб та інші запрошені гості.

«Дарницький район збільшився майже на 22 тисячі осіб у зв’язку з подіями на сході України. Дивлячись сьогодні на картини дітей з Рубіжного, ми розуміємо, що вони побачили жах війни. Сподіваюсь, що найближчим часом все зміниться і на малюнках буде яскраве сонце та мирне  небо»,  - зазначив Геннадій Сінцов.

Усі діти отримали заохочувальні грамоти. Також грамоти від організатора проекту отримав очільник Дарницької РДА та Граб Олександр за значну допомогу волонтерам району, які регулярно відвозять гуманітарну допомогу бійцям в зоні проведення АТО.

 Більше фото тут.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку