Головна  →  Новини  →  24 травня 2016

У вcіх буває свято в травні!

Свято останнього дзвоника. Його чекають з нетерпінням усі школярі. Адже попереду – канікули.

Свято останнього дзвоника було проведено 24 травня в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Дарницького району м. Києва для студентів Університету ІІІ віку.

Протягом усього навчального року підопічні Територіального центру старанно відвідували Університет ІІІ віку, ретельно виконували домашнє завдання та уважно слухали викладачів.  За цей час вони «подорослішали», «порозумнішали», проявили і розвинули власні таланти а, головне, - знайшли багато нових друзів, близьких за духом та інтересами.

У цьому навчальному році майже 200 підопічних відвідували сім факультетів: «Психологія», «Музично-естетичний», «Літературно-художній», «Англійська мова», «Здоров’я», «Комунікаційні та інформаційні технології» та «Образотворче мистецтво».

Слухачі Університету ІІІ віку звітували також і про власні надбання нових знань, навичок, поглядів, про розширення можливостей у спілкуванні. Багато з них відвідували не один факультет, а по декілька. А ще й клуб цікавого дозвілля «Світанок» та гуртки: шаховий  «Королева», з плавання «Дельфін», східного танцю «Хабібі».

Біло відзначено найактивніших із студентів та вручено сертифікати про успішне закінчення навчання, а також всім викладачам вручено подяки.  

Перейти до спискуВерсiя для друку