Головна  →  Новини  →  27 травня 2016

Сьогодні по всій Україні лунають останні дзвоники

Сьогодні по всій Україні лунають останні дзвоники

У п’ятницю, 27 травня, зі своїми навчальними закладами прощаються випуснкини.

Свято останнього дзвоника – це формальне прощання зі школою, оскільки тривають державна атестація та ЗНО, але для школярів молодших класів останній дзвоник підводить риску, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і перервами, контрольними роботами та домашніми завданнями. 

Школярів, учителів, батьків та гостей свята привітало керівництво Дарницького району.

Керівник апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Олег Миколайович Кучук відвідав гімназію «Київська Русь», побажавши твердими та впевненими кроками йти до обраної цілі, залишатись самосвідомими, щирими, продовжувати  самовдосконалюватись, розвиватись та в найближчому майбутньому знайти свою стежину в житті.

Депутат Верховної Ради України Віталій Филимонович Сташук привітав учнів гімназії № 315, висловивши глибоку вдячність усім хранителям знань – викладачам, зазначивши,що терпіння та повага до дітей – це сила, яка формує особистість, а тепло душі кожного вчителя творить майбутнє України.

Депутат Київської міської ради Володимир Валентинович Гончаров відвідав Київську інженерну гімназію та  побажав юним учням, які першого вересня сядуть за парти, гарно відпочити, набратися яскравих та неповторних вражень від літньої пори. Щасливої життєвої долі та вагомих успіхів!

Перейти до спискуВерсiя для друку