Головна  →  Оголошення  →  30 листопада -0001

В останній день вересня в Україні відзначається День усиновлення.

В останній день вересня в Україні відзначається День усиновлення. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

Дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину.

Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

День усиновлення в Україні ми відзначаємо разом з великим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії – біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності.

Вітаю з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята та  бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, взаємної любові та розуміння.

Перейти до спискуВерсiя для друку