КМДА Київська міська державна адміністрація


10 лютого 2017

Покращення якості надання адміністративних послуг у сфері громадських об'єднань!

Покращення якості надання адміністративних послуг у сфері громадських об'єднань!

Для покращення якості надання адміністративних послуг у сфері громадських об'єднань, 10 лютого адміністратори Дарницького центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) прийняли участь у навчанні (яке було проведено Головним територіальним управлінням юстиції у м. Києві) по підвищенню професійних навичок адміністраторів у сфері державної реєстрації громадських об'єднань.

Серед присутніх: Харченко А.Б. (представник Головного територіального управління юстиції у м. Києві), Ігнетенкова Н.А. (начальник Відділу (Центру) надання адміністративних послуг Дарницького району) та безпосередньо адміністратори ЦНАП.

Головна мета семінару: обговорення проблемних питань, шляхи та механізми вирішення проблемних питань при наданні адміністративних послуг у сфері державної реєстрації громадських об'єднань у Центрі надання адміністративних послуг Дарницького району, прийняття узгоджених рекомендацій, які потребують вирішення в процесі надання адміністративних послуг у сфері реєстрації громадських об'єднань, зокрема – створення громадських об'єднань та відокремленого підрозділу ГО; зміни до відомостей ГО (у т.ч. зміни до установчих документів та відокремлених підрозділів ГО); припинення ГО у результаті ліквідації/реорганізації ГО.

Також, обговорювалися питання щодо внесення даних по всім етапам прийому, реєстрації, передачі та закриття справ в автоматизованих інформаційних системах Центру надання адміністративних послуг та Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.