КМДА Київська міська державна адміністрація


20 лютого 2017

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Шановні дарничани та всі небайдужі, хто приєднався до нас!

Сьогодні ми схиляємо голови в пам'ять про тих, хто віддали своє життя за європейське майбутнє України; тих, хто пішли на свідому самопожертву заради європейського вибору.

20 лютого ми відзначаємо пам’ятну скорботну вже історичну дату – День Героїв Небесної Сотні, вшановуємо відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи  права людини, європейське майбутнє України.

Небесна Сотня вже три роки молиться за Україну. А ми молимося за них, – Героїв, які сподіваються, що нам вистачить віри в себе і пам’яті про ті небесні сотні, якими пожертвувала українська земля. 

Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки нашої непростої історії, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.

Україна не раз піднімалася з колін, доводила ворогам свою нездоланність, йшла під кулі, щоб захистити свою державність, своїх дітей. Ми сьогодні знову долаємо ворога, захищаючи свою незалежність на сході України. І віримо, що перемога буде за нами, бо ми боронимо свою землю, захищаємо майбутнє своїх дітей.

Слава нашим героям, слава нашій рідній Україні! Єднаймося гуртом, бережімо рідну країну!

Слава Україні!

В.о. голови                                                                                                          В.ЛОЗОВИЙ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.