Головна  →  Анонси  →  15 березня 2017

09 квітня відбудеться форум для школярів «ПроПрофесіїВікенд»

 09 квітня 2017 року Київський молодіжний центр в рамках проекту «ПроПрофесії» запрошує школярів 8-11 класів м.Києва відвідати форум «ПроПрофесіїВікенд».

 Перед учасниками поставлено виклик: дослідити за день усі актуальні сфери, «приміряти» професії на себе та знайти покликання. Найбільш активні учасники квесту отримають відповідь на запитання “Ким я хочу стати?” та подарунки від організатора.

 Теми форуму: підприємництво, маркетинг, наука, технології, творчі спеціальності. Захід умовно поділений на 3 блоки: «лекції», «демо-зона» і «майстер-класи».

 1. «Лекції». Протягом усього дня школярі відвідуватимуть 20-хвилинні інтерактивні лекції за участю представників певної справи. Кожен спікер розповіть свою історію успіху і дасть цінні поради початківцям. Між виступами – перерви, під час яких проводитимемо конкурси, розіграші призів і фан-апи.

 2. «Демо-зона»Тут побачимо приклади технологічних розробок на власні очі: роботів, дронів, окуляри віртуальної реальності, 3D-принтер.

 3. «Майстер-класи». Паралельно з лекційною частиною відбуватимуться майстер-класи на відповідну тематику: технологічну (наприклад, воркшоп з робототехніки), підприємницьку (розробка бізнес-плану),творчу(створення ескізу будінку чи квартири) чинаукову(проведемонауковийексперимент). Так одразу вирішимо два завдання: дізнаємось про актуальні професії та спробуємо себе у цікавій сфері.

Для цього необхідно заповнити реєстраційну форму: goo.gl/oDYbmK. Потрапити на захід можуть учні 8-11 класів і їх батьки. Також можлива участь групи від певної школи.

 Дата проведення: 9 квітня, 10:00.

Місце: НСК Олімпійський, вул. Велика Васильківська, 55.

Детальна інформація на Facebook-сторінці проекту «ПроПрофесії»: https://www.facebook.com/proprofesii/

Перейти до спискуВерсiя для друку