Головна  →  Дошка оголошень  →  28 квітня 2017

Запрошуємо на ІІІ-ій велопробіг «Запали свічку пам'яті жертвам Дарницького концтабору»

   Захід відбудеться 06 травня 2017 року з 10:00 до 12:00 за наступним маршрутом: сквер «Жертвам Дарницького концтабору» на розі Харківського шосе і вулиці Сімферопольської вул. Ялтинська парк "Партизанської слави" вул. Бориспільська - Пам'ятний знак «На місці Дарницького концтабору» (біля прохідної військової частини по вулиці Бориспільській, навпроти будинку №32) - Монумент «Закатованим у Дарницькому концтаборі» (Дарницький ліс).

   Метою вищезазначеного велопробігу є вшанування пам’яті загиблих з нагоди 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та героїв, які загинули на сході країни під час АТО, залучення молоді та батьків із дітьми до участі у житті району, патріотичне і моральне виховання підростаючого покоління, пропаганда активного відпочинку, спорту та здорового способу життя.
 
   Захід полягатиме у наступному: зареєстровані учасники збираються о 10:00 ранку на розі Харківського шосе і вулиці Сімферопольської, біля скверу «Жертвам Дарницького концтабору». Після невеличкого мітингу, покладання квітів та запалення свічок, учасники велопробігу попрямують по вул. Сімферопольській та Бориспільській до Дарницького лісу, а далі до Пам'ятного знаку «На місці Дарницького концтабору».
 
   Організатори заходу: представництво ГО «Об’єднання «Самопоміч» у Дарницькому районі міста Києва.
   На заході не буду використовуватися політична символіка, окрім національних прапорів та квітки червоного маку - всесвітнього символу пам'яті жертв усіх військових та цивільних збройних конфліктів, починаючи із 1914 року.
 
Також створена подія в мережі Фейсбук  - https://www.facebook.com/events/491102247680208/ 
Перейти до спискуВерсiя для друку