Головна  →  Новини  →  26 травня 2017

ШАНОВНІ ДАРНИЧАНИ! Інформація, яка поширилася в соціальній мережі, що нібито планується реорганізація (перепрофілювання) амбулаторно-поліклінічного закладу «Київський міський дитячий діагностичний центр» (далі – АПЗ «КМДДЦ») за адресою: вул. Урілівська, 13, в онкоцентр є неправдивою.

Адміністрація АПЗ «КМДДЦ» у відповідь на ці запитання інформувала на веб-сайті лікувального закладу, що: «Подібної ініціативи не проявляли, а подібні заяви просимо розцінювати як невдалий жарт».

Крім того, під час інтерв’ю на телеканалі ТРК «Київ» у програмі «Столиця» директор Департаменту охорони здоров’я Турчак Д.В. зазначив, що з ініціативою перепрофілювання АПЗ «КМДДЦ» в онкоцентр ніхто не звертався, в тому числі головний лікар медичної установи. Навпаки адміністрація закладу охорони здоров’я та Департамент охорони здоров’я намагаються залучити медичний персонал для роботи та забезпечити заклад сучасним діагностичним обладнання, що так необхідно дитячому населенню міста Києва, в тому числі Дарницького району.

Перейти до спискуВерсiя для друку