КМДА Київська міська державна адміністрація


28 травня 2017

Вітаємо! З Днем Києва!

Вітаємо! З Днем Києва!

Шановні, кияни, даничани та гості району!

День міста Київ святкують в останні вихідні весни. Цьогоріч це 28 травня. Перше святкування Дня Києва відбулося наприкінці травня 1982 року з нагоди відзначення 1500-річчя Києва. З 1984 року почалися регулярні вернісажі на Андріївському узвозі. А в останню неділю травня 1987 вперше було офіційно відзначено День міста Києва.

Київ є столицею України і найбільшим містом, містом-героєм України. У силу свого історичного значення Київ як центр Древньої Русі з IX по XII століття і зараз називається "Матір’ю міст руських».

Не пишатися Києвом просто не можливо. адже Київ – це серце України, її гордість! Київ - це багата історія, велична та древня архітектура, сучасний мегаполісний розвиток.

Але головна гордість нашого прекрасного міста – це його мешканці. В цей весняний день хочу привітати кожного киянина зі святом, побажати здоров’я та наснаги, стабільності та віри у своє місто та майбутнє нашої країни! Віримо, що спільними зусиллями наше місто стане більш затишним і комфортним!

Доля Києва — це доля кожного українця, доля нашої держави. Тож долучимося до розбудови великої української столиці! Вкладемо в неї весь свій хист, здібності та найзаповітніші мрії! Хай Київ з гідністю відповідає на виклики сучасності та залишається гостинним для кожного, хто цінує його одвічну українську щедрість та щирість!

Бажаєю вам щастя, благополуччя та процвітання нашому рідному місту і кожній родині!

 

Виконуючий обов’язки голови                                  В.ЛОЗОВИЙ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.