Головна  →  Новини  →  19 червня 2017

Киян інформуватимуть як громадським організаціям не втратити ознаку неприбутковості.

22 червня 2017 року о 15.00  у малій актовій залі Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (Повітрофлотський проспект, 41, каб. 459) відбудеться інформаційний захід щодо алгоритму приведення Статутів громадських організацій до вимог Податкового кодексу України та Закону України «Про громадські об’єднання».

Зокрема, під час заходу будуть обговорюватися особливості та пакет документів при внесення змін до Статутів, порядок їх державної реєстрації, режиму роботи місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, як фронт-офісів по прийому та видачі документів при реєстраціїзмін до відомостей про громадські формування.

В заході візьмуть участь фахівці Четвертого київським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у місті Києві, Державної фіскальної служби України та Солом’янської районної у м. Києві державної адміністрації.

Нагадаємо, що до 1 липня 2017 року всі громадські організації повинні привести свої Статути у відповідність до вимог Податкового кодексу України, щоб не втратити ознаку неприбутковості.

За отриманням додаткової інформації Ви можете звернутися за тел. (044) 593-97-60 або e-mail: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку