Головна  →  Новини  →  22 червня 2017

Впровадження проекту USAID«Сталість ВІЛ-послуг» в Дарницькому районі м. Києва.

В рамках дії Угоди про співпрацю між виконавчим органом Київської міської ради (КМДА), Дарницькою районною в місті Києві державною адміністрацією, Шевченківською районною в місті Києві державною адміністрацією та БО «Сто відсотків життя. Київський регіон» від 16.02.2017, на виконання міської цільової соціальної програми протидії епідемії ВІЛ-інфекції на 2017-20121 роки, згідно розпорядження Дарницької РДА від 03.05.2017 №290 «Про утворення робочої групи з координації пілотування сталої моделі надання ВІЛ-послуг в Дарницькому районі міста Києва», 22.06.2017 відбулося засідання Робочої групи. В ході засідання розглянуто наступні питання:

  1. Обговорення фінальних версій проектів клінічних маршрутів пацієнтів з послуг тестування на ВІЛ-інфекцію та лікування ВІЛ-інфекції і призначення АРТ у дорослих, їх подальше затвердження та впровадження на рівні первинної та вторинної медичної допомоги.
  2. Запровадження моделі спів фінансування ЗПТ на місцевому рівні: обговорення обраних приміщень та аналіз потреб щодо облаштування сайту ЗПТ на базі закладів охорони здоров’я Дарницького району м.Києва.
  3. Аналіз потреб щодо ремонту та облаштування кабінетів інфекційних захворювань на базі закладів охорони здоров’я Дарницького району м. Києва.

 

Управління охорони здоров’я
Дарницької районної в мсті Києві
державної адміністрації
Перейти до спискуВерсiя для друку