Головна  →  громадська рада  →  1 червня 2017

III-тє засідання Громадської ради (29.06.2017)

Проект

Порядок денний

ІII-го засідання Громадської ради

при Дарницькій районній в м. Києві державній адміністрації

 

                   м. Київ                                                                                                                                     29.06.2017р.

 

  1. Про зміни та доповнення до Положення про Громадську раду при Дарницькій РДА.
  2. Про можливість відновлення роботи колишнього дитячого закладу за адресою вул. Олійника, 10 (Гойко Т.О., Башлик М.А., начальник Управління освіти Списовська Є.І.).
  3. Про виконання Дарницькою РДА вимог Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) від 07.05.2012р. № 725 «Про закріплення за комунальним підприємством «Київжитлоспецексплуатація» нежилих приміщень» (Туркеня І.Г.).
  4. Про створення робочої групи щодо питання можливої передачі комплексу колишнього табору «Промінь» (виробниче об’єднання «Хімволокно») на баланс м. Києва з подальшою передачею Дарницькому району для оздоровлення, відпочинку дітей району та проведення культурно-спортивних заходів (Дорійчук Р.М.).
  5. Про затвердження плану роботи Громадської ради на 2017 рік (Туркеня І.Г.).
  6. Про організацію сезонної торгівлі на території Дарницького району         (Волосян В.І., в.о. начальника відділу торгівлі, побуту та підприємництва Остапенко С.О., головний спеціаліст відділу торгівлі, побуту та підприємництва Савченко Ю.А., головний спеціаліст відділу контролю за благоустроєм та охорони навколишнього середовища Рябова Ю.П.).
  7. Про залучення членів Громадської ради до роботи комісій та робочих груп, що створені при Дарницькій РДА (Вітомський Ю.Л.).
  8. Різне.

Протокол

Перейти до спискуВерсiя для друку