Головна  →  Оголошення  →  7 серпня 2017

Чорний ліс (наметове таборування)

Департаментом освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації спільно  з Міністерством молоді та спорту України з 14 по 21 серпня 2017 року заплановано проведення Всеукраїнської акції, спрямованої на збільшення чисельності молоді, що готова до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, «Чорний ліс» (наметове таборування).

Метою заходу є формування у молодого покоління стійкої позиції, чітких та ціннісних орієнтирів українця-патріота, шани до героїчної історії рідного краю та народних традицій, військово-патріотичне виховання молодого покоління, засвоєння основ пішохідного туризму та туристичної техніки, військово-прикладних видів спорту, а також популяризації серед української молоді здорового способу життя.

До участі у Всеукраїнській акції запрошуються представники структурних підрозділів з питань молодіжної політики ОДА, РДА, МВК, ОТГ та члени громадських організацій в кількості 4 чоловік від області для подальшої співпраці в реалізації заходу на всеукраїнському рівні. Вік учасників від 18 років.

Заявки на участь (ПІБ, займану посаду) необхідно подати до департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації строком до 24 липня.

Харчування, проживання та відшкодування проїзду учасників здійснюватиметься за рахунок організаторів.

Список необхідного спорядження додається

 

Перейти до спискуВерсiя для друку