Головна  →  Анонси  →  11 серпня 2017

«МИ НЕЗАЛЕЖНІ!»

23 серпня 2017 року о 16:00 у парку «Позняки», відбудеться свято «МИ НЕЗАЛЕЖНІ!».

До Дня незалежності, організатор заходу Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація приготувала свято, де головними учасниками будуть діти з особливими фізичними потребами, діти-сироти та діти, що опинилися в складних життєвих обставинах. «Ми хочемо привернути увагу громадськості до проблем таких дітей. Показати, що не дивлячись ні на що, вони повинні і можуть бути такими ж активними, цікавими, талановитими і соціально адаптованими, як і їх однолітки. I підтвердження тому - наше свято, де учасниками і гостями стануть дiтки Дарницького району. Завдання  для нас, дорослих, підтримати цих діток. Кожна людина має право на щасливе дитинство, незалежно від обставин!» - вважає організатор заходу.

У нашій програмі:

-Виступ вiдомих артистів;

-Унікальне дефіле;

-Виступ юних талантів;

- Виступ народних колективів;

-Спеціальна дитяча програма (хімічне шоу та шоу мильних бульбашок),різноманітні майстер класи, подарунки, частування і, найголовніше -тепла й дружня атмосфера, позитивні емоції та гарний настрій.

Головні партнери: Благодійний проект «ДIТИ» Анни Лобаревої, Бренд дитячого одягу «EVELINA byLobareva», Депутат Київської міської ради В. Гончаров; театр «Тисячоліття», ГО «Інтегрум», Депутат Київської міської ради Л.Дегтярьова.

За підтримки: студії краси і візажу «Lobarevastyle», «Рудь», «Левада», КП УЗН Дарницького району, Дарницька громадська варта, БФ «Взаємодія», Театру на Позняках, Української греко-католицької церкви.

Медіа-підтримка: Обозреватель, Kids_mode.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку