КМДА Київська міська державна адміністрація


22 серпня 2017

Шановні дарничани та гості району!

Шановні дарничани та гості району!

Щиро вітаю вас з 26-ю річницею незалежності України та Днем Державного Прапора України!

День Незалежності України - це важливий день для кожного українця, хто вважає себе патріотом України, хто стоїть на захисті українських кордонів, хто вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

Український народ з-поміж інших націй завжди вирізнявся надзвичайною волелюбністю, нестримним прагненням свободи та незламною силою волі. Зараз ми змушені відстоювати державний суверенітет нашої країни, обороняти територіальну цілісність кордонів та захищати власне право жити на рідній землі. Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас — випробовуванням на зрілість, на самоповагу, на толерантність. А тому, не може бути сумніву, що працелюбний народ України здатен поліпшити життя у своїй власній державі.

Історично склалося, що напередодні Дня Незалежності України ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.

Відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України співпало з періодом, коли на сході нашої держави тривають запеклі бої саме за єдність, незалежність та право українців самим обирати своє майбутнє. Кращі діти своєї Батьківщини щодня віддають життя за мир та спокій на рідній землі.

У серці кожного українця палає вогонь патріотизму та прагнення допомогти тим, хто змушений сьогодні залишати свої домівки та їхати до інших міст. У Дарницькому районі офіційно зареєстровано вже понад 25 500 внутрішньо переміщених осіб. А неофіційна цифра ще більша і, саме цікаве, що вона найбільша по Києву.

Щодня ведеться робота оперативного штабу з надання допомоги вимушеним переселенцям. Всебічну допомогу та консультації надають фахівці соціальних служб, а також створені пункти по прийому коштів та допомоги для переселенців та військовослужбовців.

Рада волонтерів при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації вважається найактивнішою в місті. Вони вже третій рік поспільзбирають та направляють до зони АТО гуманітарну допомогу.

Приємно усвідомлювати, що волонтерська діяльність в Дарницькому районі постійно розвивається завдяки активній громадянській позиції звичайних людей, які роблять незвичайні речі – нашим волонтерам.

Впевнений, невдовзі ми будемо святкувати довгоочікувану Перемогу в неоголошеній війні на сході нашої держави, у повному складі всіх областей від заходу до сходу, від півночі до півдня! А українці впевнено крокуватимуть спільно з європейськими державами!                

Щиро бажаю всім і кожному благополуччя в родину, миру в країну, злагоди і достатку. Любімо і поважаймо Державний Прапор України, захищаймо його як потужний оберіг України та духовний скарб нації!

Слава великому українському народові! Слава соборній незалежній Україні!

 

В.о. голови Дарницької районної

в місті Києві державної

адміністрації                                                                                                              В.ЛОЗОВИЙ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.