Головна  →  Анонси  →  18 вересня 2017

Фестиваль військового патріотичного кіно у твоєму місті «Позивний Зеніт»

Цикл п’яти національних фільмів «Позивний Зеніт» – це обличчя передової, обличчя новітньої історії України. У публіцистично-документальному циклі стрічок «Позивний Зеніт» кожен глядач впізнає «guy living next door» - свого друга, брата, батька, сина, колегу, чоловіка у маршрутці.

Учасники АТО, на якій би позиції вони не воювали, почують до болю знайомі їм думки та переживання. Детальна правда про те, як жили і воювали бійці, покаже громадянам України, що треба поважати і цінувати військових, які охороняють мирне життя. Як сказав один з героїв наших фільмів: «На передовой оно везде так – одинаково», війна і в Широкіно, і в Іловайську, і в Авдіївці - скрізь однаково страшна.

Аудиторія національних фільмів «Позивний Зеніт» - «ЗА». Без вікових обмежень.

Цикл «Позивний Зеніт» - унікальний своєю хронікальною маштабністю та детальною історією сучасної війни в Україні. В інформаційному просторі демонструється ексклюзивне вітчизняне кіно, яке гідно представляє армію та ЗСУ. Це іміджево-патріотичний проект. Покажемо більше 70 історій з військовослужбовцями семи ротацій добровольчого Зведеного Загону ПС ЗСУ. Хронометражі фільмів циклу «Позивний Зеніт»: 49-55 хвилин. Фільми озвучені музикою українських виконавців – Орестом Лютим, гуртом «Крихітка» та Katya Chilly Group.

Позиція «Зеніт» завжди була і залишається під українським стягом.

«Позивний Зеніт. Фільм 1» (хр:49,44 хвилини) Початок війни. Осінь 2014 року. Унікальне явище - авіатори навчились і стали піхотою. Вогнева підтримка ДАП, виведення з позіції ЗРК «Бук», обстріл першої ротації добровольців Повітряних Сил градами у Тоненькому, організація КПП в напрямку Спартак-Авдіївка, взяття полоненого, перший загиблий офіцер Зведеного Загону ПС ЗСУ, емоційно-психологічні враження бійців.

«Позивний Зеніт. Фільм 2» (хр:52,48 хвилин) Перша зима війни на передовій, 2014 рік. Боротьба з безпілотниками, ескалація вогневої підтримки ДАП, бої з батальйоном Оплот, який утримував шахту Бутівка, взяття полоненого, загибель другого офіцера, величезна відповідальність і подвиг водіїв на війні.

«Позивний Зеніт. Фільм 3» (хр:54,54 хвилин) «Хочете жити? – Воюйте!». Утримання позиції Зеніт третьою ротацією Зведеного Загону ПС ЗСУ та десантниками в умовах цілковитого оточення після падіння ДАП, ближній бій 22 січня 2015 року, який закінчився відбиттям атаки танкової колони з кількісною перевагою ворога на броні, бойова злагодженість та взаємодія Зведеного Загону та десантників, загибель у бою вояків ЗСУ.

«Позивний Зеніт. Фільм 4» (хр:53,22 хвилин) Весна 2015 року. Самовіддана служба молодих медиків четвертої ротації, взаємодія бійців позиції «Зеніт» з батальйоном «Київська Русь», підступний розстріл на Паску п’яти бійців під час масованого обстрілу ворогом позиції «Зеніт», бачення бійцями інформаційної політики держави, злагодженість і братерство між учасниками бойових дій, реабілітація військовослужбовців після фронту.

«Позивний Зеніт. Фільм 5» (хр:54,01 хвилин) Літо в окопах 2015 року. Запобігання проникненню на позицію «Зеніт» диверсійно-розвідувальних груп бійцями шостої та сьомої ротацій, боротьба з танковими «каруселями» противника, взаємодія бійців ПС ЗСУ з бійцями ДУК «Правий сектор», бойові дії з противником з боку Спартака і терміналів аеропорту, розмінування позиції та сусідніх населених пунктів, робота «Чорного тюльпану» на території позиції та поряд.  

Зручний розклад фільмів «Позивний Зеніт» для учнів складають керівництво КП «Київкінофільф», в особі заступника директора Зубенко Лариси Леонардівни, тел.0671585522.

А також адміністрація кінотеатрів:  

«Ім. Т.Г.Шевченка» - вул.Вишгородська, 49 (Подільський р-н) Головний адміністратор Яковенко Наталія Борисівна (067)528-00-32

Кінотеатр «Флоренція» - пр-т Маяковського, 31  (Деснянський р-н) Адміністратори: Іосифова Інна (097)292-25-30, Зубенко  Юрій  (067)507-97-81

Кінотеатр «Ленінград» -пр-т Гагаріна, 7 (Дніпровський р-н) Директор-розпорядник Бабій Олена (067) 506-45-28

Кінотеатр «Факел» -пр-т М.Бажана, 3-а (Дарницький р-н) Головний адміністратор – Сацюк Лариса Олександрівна (095)425-01-54

Кінотеатр «Старт» -вул. Серафімовича, 15-А (Дніпровський р-н) Адміністратор Браташева Вікторія Вікторівна (063)617-68-98

Кінотеатр «Ліра» вул.Велика Житомирська, 40 Директор Лавроненко Олеся Миколаївна 067-407-42-01

Кінотеатр «Лейпциг» Олексанова Олена Олександрівна 050 386 56 99

 

Ми повинні дбати і оберігати ментальний простір нашої України! Маючи на озброєнні таке душевне кіно, ми вже перемогли! Давайте дамо глядачам можливість по-справжньому оцінити такі буденні, на перший погляд, поняття – мирне небо, спокій, мирне щоденне життя. 

Перейти до спискуВерсiя для друку