Головна  →  Анонси  →  20 вересня 2017

III-й Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fеst»

30 вересня 2017 року у колонній залі Київської міської державної адміністрації за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад» та Київської міської державної адміністрації відбудеться III-й Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fеst».

Конкурс відбудеться  під девізом: «Творчість заради майбутнього!»,  та має на меті показати усю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії та знаходять своє місце в сучасних образах сьогодення. Це є унікальна можливість для молодих українців продемонструвати звичаї своєї місцевості, продемонструвати силу, потужність та потенціал підростаючого покоління як нашої столиці, так і самих віддалених закуточків нашої країни. Конкурсні дисципліни представлені у наступних категоріях: Пісенний конкурс, Інструментальний конкурс, Танцювальний конкурс, Автентична творчість, Оригінальний жанр.

До участі запрошуються як індивідуальні учасники так і творчі колективи у трьох вікових категоріях від 7-ми до 17-ти років. Гарною традицією, стало те, що  у Фестивалі активну участь приймають  талановиті діти із сімей учасників бойових дій, ветеранів АТО,  внутрішньо – переміщених осіб та  багатодітних родин.

Організаційний комітет Фестивалю постійно дбає про рівень проведення  заходу. Ретельний підхід до складу жюрі, тісна співпраця з державними органами та меценатськими проектами мають на меті забезпечити конкурсантам можливість реалізувати свої таланти в майбутньому, гідно представляти свою країну та стати визначним членом нашого суспільства.

Кожний конкурсант – це не просто прізвище чи назва колективу за номером виступу, це потенційний партнер та повноправний учасник спільноти, яка є своєрідним майданчиком для обміну ідеями та досвідом, де конкурентне середовище лише надає поштовх для подальшого розвитку.

Серед попередніх учасників і переможців є дійсно унікальні колективи світового рівня, є номери, що тамували подих не тільки глядачів, а й експертів. Приєднуйтесь! Нехай ваші колективи та виконавці будуть іще однією перлиною у різноманітному намисті творчих досягнень нашої молоді.

З інформацією про Фестиваль можна ознайомитись на сайті http://www.perlyny.com.ua

Контакти оргкомітету: (044) 5864011,  (067) 5201135;

Електронна адреса:  [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку