КМДА Київська міська державна адміністрація


29 вересня 2017

Спортивно-масовий захід «MILITARY CAMP»

З нагоди відзначення Дня захисника України, за ініціативи Міністерства соціальної політики України, організацією буде проведено масштабний патріотичний, спортивно-масовий захід «MILITARY CAMP».

Учасники заходу будуть змагатись упродовж трьох днів, 13-15 жовтня у наступних дисциплінах: забіг із перешкодами «Гонка нації» (Труханів острів), стрільба і силовий фітнес «Fit&Shooting» (Центр А), стронгмен, кроcфіт (Майдан Незалежності, Хрещатик). Концепцією заходу передбачено: виставки, майстер-класи та тренінги, тематичні програми, міжнародні змагання, урочисті церемонії відкриття, нагородження та святковий концерт. 

«MILITARY CAMP» - це міжнародний фестиваль, присвячений військовій тематиці, спортивному та національно-патріотичному вихованню молоді, вшануванню пам’яті ветеранів війни, за участі військовослужбовців усіх видів військ Збройних сил України, ветеранів війни, підрозділів Міністерства внутрішніх справ України, та команди НАТО і США.

Головна мета заходу «MILITARY CAMP» – національно-патріотичне виховання молоді; проведення міжнародних змагань з нових дисциплін, що є запорукою зміцнення дружніх зв’язків України з іншими країнами світу; впровадження та поширення спортивного руху серед молоді;виховання у дітей та молоді шанобливого ставлення до людей з інвалідністю, через популяризацію спортивних досягнень ветеранів війни, які отримали інвалідність внаслідок поранень; соціальна адаптація ветеранів та учасників АТО з інвалідністю через участь у фестивалі; впровадження та поширення здорового способу життя; виховання молоді на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, формування духовно багатої й фізично-розвиненої особистості.

На заході планується участь перших осіб держави, діячів культури, професійних спортсменів, військових та працівників силових структур України, НАТО, США, ветеранів війни та АТО. Цільова аудиторія – близько 70 тисяч Українців.

Організатором фестивалю є ГО «ВО «Ветерани за Україну». Керівник організації – Петро Рябенко. Електронна пошта – [email protected].

Керівником проекту є Євгеній Вікторович Коваль (+38 093 700 78 41).

Координатор заходу (контактна особа) – Альона Дьоміна (тел. +38 097 296 44 88). Електронна пошта – [email protected].

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.