КМДА Київська міська державна адміністрація


9 листопада 2017

Фестиваль творчості дітей та молоді «Повіримо у себе»

Фестиваль творчості дітей та молоді «Повіримо у себе»

Сьогодні відбувся XVІІ районний гала-концерт міського фестивалю «Повіримо у себе» дітей та молоді з функціональними обмеженнями Дарницького району міста Києва  під гаслом: «Людина понад усе!».

Щороку цей прекрасний фестиваль відкриває нові таланти в різних номінаціях і кожному учаснику дає надію на майбутнє. Кожна посмішка на обличчі, це маленьке свято душі. І сьогодні, під час свята, було безліч емоцій, що переповнювали кожного з присутніх дітей.

Фестиваль змінює кожного, хто бере в ньому участь, вчить щодня радіти. вчить усміхатись та завжди пам’ятати, що в людському житті - людина понад усе!

На урочисте відкриття ХVІІ районного фестивалю завітав заступник голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Петро Захарченко зі словами вітання: «Ви найкращі! Ви повірили в себе і взяли участь у фестивалі! Бажаю всім цілеспрямованості, творчості, наснаги, віри в себе та перемоги!».

За активну участь та вагомий особистий внесок, плідну співпрацю, толерантне ставлення, небайдужість у створенні щасливого майбутнього дітей та молоді з особливими потребами співробітники Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями отримали подяки, які їм особисто вручила директор закладу Людмила Новік.

Фестиваль продовжився святковим концертом кращих творчих колективів Дарницького району.

Організатори фестивалю: Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація, Центр соціальних служб сімей, дітей та молоді, Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.