КМДА Київська міська державна адміністрація


21 листопада 2017

Вітаємо з призначенням!

Вітаємо з призначенням!

20 листопада в актовій залі Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації відбулося офіційне представлення керівника апарату Миколи Володимировича Калашника за участю заступника голови Дарницької райдержадміністрації Петра Захарченка, начальників управлінь, відділів, структурних підрозділів.

Призначення відбулось за результатами відкритого конкурсу на посаду.

Петро Петрович, представляючи  Миколу Володимировича,  охарактеризував його як людину з управлінським досвідом і сильними лідерськими рисами, котра допоможе підвищити ефективність та якість роботи апарату Дарницької РДА завдяки новому підходу та методах керівництва.

Микола Володимирович -  «Кращий спеціаліст» щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2016 році, фахівець, який відповідає високим сучасним вимогам і критеріям, є духовно багатою й високоосвіченою людиною та який віддано працює на благо Українського народу.

Перемога у конкурсі на зайняття вакантної посади керівника апарату Дарницької РДА вкотре довела, що на державну службу приходять професійно підготовлені громадяни, які успішно та ініціативно виконують службові обов’язки та мають організаторські здібності, що ґрунтуються на сучасних знаннях.

У своєму вітальному слові Микола Калашник обіцяв зосередитись на організації злагодженої командної роботи апарату районної адміністрації, яка допоможе забезпечити високу ефективність виконавчої влади району.

Колектив Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації тепло зустрів нового керівника Миколу Калашника з призначенням на нову посаду, а також бажає успіхів у трудовій діяльності та плідної праці у розвитку Дарницького району столиці.      



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.