Головна  →  Новини  →  22 листопада 2017

У 6 житлових будинках Дарницького району встановлять систему охорони лічильників та ліфтів

У 6 житлових будинках Дарницького району встановлять охоронні системи для запобігання крадіжкам будинкових приладів обліку теплової енергії та ліфтового обладнання. Відповідний адресний перелік затверджений розпорядженням Київської міської державної адміністрації №1323. Загалом у столиці більше 80 будинкових громад провели загально будинкові збори та прийняли рішення встановити такі системи.

Адже паралельно із масовим встановленням будинкових теплолічильників, Дарницький район зіштовхнувся із проблемою крадіжок цього обладнання. Найбільш прикрим є те, що злодії продають на металобрухт за кількасот гривень якісне робоче обладнання, яке потім комунальні служби купують в рази дорожче, щоб відновити роботу ліфта чи будинкового лічильника.

Для боротьби з цим явищем запроваджується програма встановлення охоронних систем.

Міське комунальне підприємство «Київжитлоспецексплуатація» продовжує приймати заявки від киян на встановлення систем захисту. Місто безкоштовно встановлює обладнання системи захисту, а мешканцям будинку необхідно взяти на себе щомісячну абонплату, яка складатиме кілька гривень, залежно від будинку і кількості точок охорони. Крім того, наші служби не просто підводять сигналізацію та інше необхідне обладнання, ремонтують чи встановлюють нові двері, тобто приводять до ладу підвали, машинні відділення в будинках. Сьогодні вже складений адресний перелік з 6 житлових будинків Дарницького району, де буде встановлена охоронна система: вул.Тростянецька,7а, вул.Ревуцького,17-б, Харківське шосе, 148(5 під`їзд), вул.Декабристів,5, вул.Драгоманова,14-а.

 

Отримати інформацію про те, як стати учасником програми можна, звернувшись до КП

Київжитлоспецексплуатація» http://kgse.gov.ua/contacts.php або за телефоном єдиної диспетчерської служби з питань ЖКГ – 1557.

Перейти до спискуВерсiя для друку