Головна  →  Новини  →  22 листопада 2017

Вітаємо чергові проекти-переможці Громадського бюджету Дарницького району

Учора в Київраді підтримали збільшення фінансування Громадських проектів-2018 зі 100 до 150 млн грн. Відповідне рішення погодили міські обранці під час коригування головного кошторису столиці на 2017 рік. «Сьогодні ми задекларували політичну і принципову позицію – збільшенню видатків на реалізацію ініціатив киян – бути! Ще з літа ми проводили відповідні роботи, аби скоригувати кошторис у цій частині. Більше того, бюджетна комісія частково підтримала і відповідну петицію громадян. Сьогодні ми лише змінили цифру в документі. Самі ж кошти мають бути закладені при формуванні бюджету столиці-2018», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрій Странніков.

Серед проектів Дарницького району (позначені жовтим кольором) додаткове фінансування мають розподілити між  7 великими проектами та 3 малими.

Серед великих проектів:  - "Створення системи дистанційного навчання учнів" (1470 голосів); «Історія України – освітня подорож часом у 3д форматі» (1321 голос); «IP-відеонагляд, запорука безпеки учасників навчально-виховного процесу » (1264 голоси); «Сучасні інтерактивні класи - школярам Дарниці» (1234 голоси); «Ремонт покриття та модернізація спортивних майданчиків» (1199 голосів); «Реконструкція стадіону гімназії №323» (1162 голоси); «Автовишка для Дарницького району» (1058 голосів).

Серед малих:  «Взаємодія «Інклюзивний спортивно-ігровий майданчик» (597 голосів); «Спортивно-оздоровчий майданчик для підлітків та дорослих на Позняках-2»  (556 голосів); «Модель інклюзивно-ресурсного класу для якісної освіти дітей з особливими потребами школа (№266) (456 голосів).

Вітаємо переможців!

Перейти до спискуВерсiя для друку