КМДА Київська міська державна адміністрація


28 листопада 2017

Дарницький район запрошує на цікавий захід до Дня волонтера!

Дарницький район запрошує на цікавий захід до Дня волонтера!

Шановні мешканці Дарницького району. До Дня волонтера - 01 грудня 2017 року о 15.00, в приміщенні Палацу культури «Дарниця» відбудеться святковий захід.

На ньому відбудеться презентація документального фільму широковідомої американської кінорежисерки Ольги Онишко "Жінки Майдану", який розповідає про подвиг українського народу, де жінки йшли пліч-о-пліч з чоловіками.

З ініціативи Всеукраїнського жіночого руху «За вільну Україну» буде презентована фотовиставка «Україна – жіночого роду-2017», де будуть відзначені фотографії видатних жінок України: Герої Майдану, учасниць АТО, волонтери, засновниці благодійних та громадських проектів. Найгідніших волонтерів Дарницького район буде нагороджено спеціальними відзнаками від ВТО «ОРДЕН». Після нагородження відбудеться святковий концерт. Ведучі - Марина Романович та Василь Ковтун - поет Майдану. Сергій Шматок – універсальний гітарист-віртуоз. Данило Карачевський - молодий талановитий співак з Донецька.

Довідково:

Ім’я Ольги Онишко – режисера-документаліста, українки за походженням, яка від 2002 року живе у Сполучених Штатах, широко відоме у світі кіно. 

Вже було більше, ніж 30 показів фільму "Жінки Майдану". Перша прем’єра була на Woodstock Film Festival, і він був номінований на найкращу документальну стрічку. Потім ще кілька фестивалів. В квітні він зайняв перше місце на Fort Myers Film Festival у Флориді. Фільм був показаний в Гарварді, в Коламбії, на великому симпозіумі істориків у Сан-Франциско, у Німеччині, в Україні в кількох містах, і, власне, була прем’єра в Празі.

 

Обіцяємо, що буде цікаво. Вхід вільний. Чекаємо на Вас!

Адреса заходу - вул. Заслонова,18.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.