Головна  →  Новини  →  1 грудня 2017

Дорогі волонтери!

Дорогі волонтери!

5 грудня у більшості країн світу вшановують людей, небайдужих до проблем суспільства. Для України це свято – «Всесвітній день волонтера» є, як ніколи, важливим і актуальним. 

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя.

У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху.

Дуже приємно, що жителі Дарницького району не залишаються осторонь проблем нашої держави: це прості люди, учні, працівники та пенсіонери. Певен - кожен мешканець Дарницького району вніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу нашим бійцям.

Титанічну роботу здійснює найпотужніша у Києві, волонтерська громадська організація «Рада волонтерів Дарницького району», спрямована передусім на підтримку військовослужбовців, у тому числі і наших дарничан.  Організація здійснює адресну допомогу бійцям та громадянам,  які перебувають на Сході України і беруть участь в АТО.  Волонтери працюють безоплатно, встановлюють потреби солдатів та мешканців, забезпечують їх продуктами і одягом, обладнанням та запчастинами, засобами захисту і маскування, медикаментами та побутовими речами.

Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Нині, завдяки Ваші підтримці, у зоні АТО воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати!

Дякуємо усім небайдужим жителям Дарницького району, які у цей важкий для країни час відгукуються допомагати військовим у зоні АТО, а також збирають кошти, ліки для дорослих та дітей, які цього потребують.


Вітаю всіх членів волонтерських рухів та організацій з Вашим святом!

                              З повагою

                              В.о.голови                                                                   П.Захарченко

Перейти до спискуВерсiя для друку