КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2017

Вітання з нагоди Дня Збройних Сил України

Вітання з нагоди Дня Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, дорогі ветерани! Сердечно вітаю вас із Днем Збройних Сил України.

Україна пишається своїм військом, яке довелося створити практично з нуля і довіряє йому. Фактично заново відродившись в умовах війни, українська армія зміцніла та набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах.

Боєздатні Збройні Сили України - це здобуток і заслуга мільйонів українців, істинних патріотів своєї держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії вміло воюючи на передовій, тренуючись на військових полігонах та працюючи на оборонних підприємствах.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю 33 воїнів Дарницького району, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Висловлюю вдячність ветеранам війни та військової служби, за їх активну громадянську позицію у справі виховання майбутніх воїнів та вагомий внесок у відновлення боєздатності Українського війська.

Щиро бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні.

                             

                              З повагою

                              В.о.голови                                                                   В.Лозовий



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.