КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2017

Дарницький район святкує День Збройних сил України

Дарницький район святкує День Збройних сил України

Вчора у Будинку культури «Дарниця» відбувся святковий концерт присвячений всім тим, хто стоїть на сторожі спокою нашої держави – військовослужбовцям.

На свято були запрошені  військовослужбовці, учасники антитерористичної операції, ветерани збройних сил України, нащадки, майбутні захисники української держави – допризовники.

День Збройних сил України об’єднав у єдиному святковому настрої усіх, хто в наші дні стоїть на захисті нашої держави. Хто щоденно на сході звільняє метр за метром нашої рідної землі.

Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. Тому з професійним святом всіх українських військовослужбовців, які давно заслужили повагу і шану, привітав керівник апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Микола Калашник, вручивши Почесні подяки.

На святі згадали та вшанували хвилиною мовчання загиблих військовослужбовців, які втратили своє життя в антитерористичній операції. Ведуча з вдячністю говорила і про тих людей, які допомагають збирати кошти  на потреби Збройних сил України.

Святкове дійство було обрамлене  душевними піснями та виступами кращих виконавців і творчих колективів Дарницького району, які дарували вітання присутнім у залі військовослужбовцям.

Доблесть і честь солдатів й офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії. І ми віримо, що Збройні Сили України і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед державою, надійно захищатимуть мир і спокій українського народу.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.