КМДА Київська міська державна адміністрація


8 грудня 2017

«Лідери території». Їм випала почесна і відповідальна місія – представляти громади Дарницького району

«Лідери території». Їм випала почесна і відповідальна місія – представляти громади Дарницького району

Вчора з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування у приміщенні Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації під головуванням заступника голови Петра Захарченка відбулася зустріч керівництва району, представників Громадської ради із керівниками районних органів самоорганізації населення.

– «Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування. Адже саме ви представляєте інтереси громади, є основою народовладдя на місцях, що дозволяє мешканцям Дарницького району брати активну участь в управлінні державою, вирішувати проблеми на всіх рівнях і таким чином сприяти розбудові нашої країни загалом», – звернувся до присутніх Петро Захарченко, нагородивши Подяками присутніх керівників.

Також Петро Петрович зазначив, що сьогодні на території Дарницького району зареєстровано та діє 15 органів самоорганізації населення, які беруть активну участь у житті району.

В ході зустрічі обговорювалися питання реалізації програми економічного і соціального розвитку Дарницького району, безперебійної роботи районного господарства у зимовий період, благоустрою району, а також були окреслені шляхи подальшої співпраці.

Органи самоорганізації населення подякували Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації за активну участь у вирішенні проблемних питань та запропонували зробити спільний проект на міський конкурс «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада». Також, в рамках подальшої співпраці було окреслено проведення спільного засідання Громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації за участю усіх органів самоорганізації населення, структурних підрозділів  Дарницької адміністрації, комунальних підприємств району - КП «УЗН», КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дарницького району», КП «ШЕУ».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.