Головна  →  Новини  →  18 грудня 2017

МИКОЛАЄМ МОЖЕ СТАТИ КОЖЕН

МИКОЛАЄМ МОЖЕ СТАТИ КОЖЕН

В нашій країні багато дітей, які втратили рідну людину у страшній війні, що триває останні три роки, вони з різних куточків України.

Звичайно, найкращим подарунком для кожної родини, яка втратила батька чи маму в АТО, може бути Мир в нашій країні. 

У кожної такої дитини є бажання. Та нажаль, не завжди родини, які залишилися без годувальника, можуть собі дозволити навіть якісний зимовий одяг чи щось найнеобхідніше для дитини.

Це дуже символічно, оскільки Святий Миколай є покровителем воїнів, а ще вихователем дітей і за легендою янголи спускаються з неба, щоб подарувати дитині бажаний подарунок. 

17 грудня 2017 року у школі №314 Дарницького району столиці відбулося справжнє свято для цих дітей. В програмі були майстер-класи, тренінги, смачні сюрпризи та урочиста концертна програма.

Кожна дитина отримала бажаний подарунок та незабутні емоції.

Допомогти дітям у здійсненні мрій зголосилися як звичайні кияни, так і відомі та поважні українці - футболіст київського Динамо Максим Коваль, українська етно-співачка Іванка Червінська, рок співак Тарас Тополя та його гурт «Антитіла»,фольк-студія “Правиця”, письменниця Лариса Ніцой, депутати та відомі громадські активісти. Захід відбувся за підтримки депутата Верховної Ради Віталія Сташука, який відвідав свято та вручив дітям подарунки.

Організатор акції - Ірина Коваль, мама трьох дітей, авторка та ведуча теле і радіо проектів запросила всіх бажаючих долучитися до акції «Я, Миколай» у наступному 2018 році. 

Перейти до спискуВерсiя для друку