Головна  →  громадська рада  →  19 грудня 2017

Відбувся круглий стіл щодо обговорення стану запобігання корупції

15 грудня в Дарницькій РДА відбувся круглий стіл щодо обговорення стану запобігання корупції у 2017 році та напрацювання шляхів подальшої взаємодії адміністрації з громадською радою при Дарницькій РДА у 2018 році в антикорупційній сфері. Серед присутніх: заступник голови Дарницької РДА Петро Захарченко, керівник апарату Дарницької РДА Микола Калашник, керівництво та члени громадської ради при Дарницькій РДА, уповноважені представники установ району з питань запобігання і виявлення корупції.

В процесі обговорення та виступів присутніх, були висловлені пропозиції щодо підвищення рівня якості роботи в сфері запобігання та виявлення корупції в частині, що стосується організації належної плановості та системності.

Були напрацьовані основні напрями антикорупційної роботи на 2018 рік. Окреслені першочергові питання, на які необхідно звернути увагу при напрацюванні шляхів подальшої взаємодії Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації та громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації.

Запропоновано створити при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації відповідну постійно діючу координаційну комісію з питань запобігання і протидії корупції у складі представників Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, членів громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації та уповноважених представників установ району з питань запобігання і виявлення корупції.

З метою узгодження взаємодії та подальших напрямів удосконалення спільної роботи з питань запобігання та протидії корупції, заплановано проведення 17.01.2018 наступного круглого столу.

Перейти до спискуВерсiя для друку