Головна  →  Новини  →  19 грудня 2017

Розчищення Дарницького району від снігу триває

Розчищення Дарницького району від снігу триває

470 осіб та 59 одиниць наявної снігоприбиральної техніки комунальників протистоять негоді.

Упродовж 18-19 грудня у Дарницькому районі складаються адмінпротоколи за неприбраний сніг. Ми закликаємо орендарів, власників торгових точок та ін. відповідально поставитися до впорядкування територій, що за ними закріплені.
Працюють  інспектори, які контролюють дотримання правил благоустрою. Складений протокол стає підставою для подальшого накладення штрафу – для фізичних осіб, він може сягати 1360 грн, для юридичних – 1700 грн. Однак мета не штраф, а порядок і безпека, адже люди часто травмуються у результаті такого недбальства. Тому ще раз закликаємо усіх подбати про подолання наслідків снігопаду. 

Також, звертаємося за допомогою до небайдужих дарничан, долучитися до розчищення Центральної районної поліклініки Дарницького району на вул. Вербицького, 5.

Поради водіям: дотримуйтесь швидкісного режиму, дистанції, відмовляйтеся від ризикованих маневрувань, які за несприятливих погодних умов можуть привести до аварійних ситуацій; при наближенні до пішохідних переходів і місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму; не забувайте увімкнути габаритні чи протитуманні фари; за погіршення погодних умов з інтенсивним випаданням снігу та ожеледицею на дорогах не використовуйте автотранспорт із літніми шинами. Окрім цього, водіям рекомендують на період снігопаду скористатися громадським транспортом, аби не створювати заторів та дозволити снігоприбиральній техніці безперешкодно курсувати містом.

Перейти до спискуВерсiя для друку