КМДА Київська міська державна адміністрація


20 грудня 2017

Святий Миколай завітав до Дарницького району

Святий Миколай завітав до Дарницького району

Сьогодні у парку ім. ВОЇНІВ ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ запалали вогники головної ялинки Дарницького району.

Дарничани святкували День святого Миколая - одного з найсвітліших і найрадісніших свят, що наповнить наші оселі радістю, світлом і добрими сподіванками. Веселі забави, смачні страви, катання на поні та кониках, селфі зона, веселий концерт – все це чекало на гостей заходу.

Це свято приходить до нас напередодні Нового року та Різдвяних свят, його з нетерпінням очікує не тільки кожна дитина, а й дорослі, оскільки сьогодні здійснюються мрії, побажання та радощі.

«Переконаний, що кожен із нас у цей день вірить у казку, а також висловлює Миколаю Чудотворцю свої найзаповітніші побажання. Вірю, що сьогодні свято прийшло до кожної дитини. А дітей у нашому рідному Києві – найбільше народжується та проживає саме у Дарницькому районі столиці», - разом зі Святим Миколаєм, вітав мешканців, що зібралися на святі  – керівник апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Микола Калашник.

Всіх дітлахів та їхніх батьків було запрошено відвідати «Вітальню Святого Миколая», яка відкриється 20 грудня о 15:00 у актовій залі Дарницької адміністрації та працюватиме до 12 січня.

Сердечно бажаємо дарничанам подарунків, здоров’я, добра, радості та благодаті. Нехай у цей день, дитячим сміхом наповнюється кожен будинок Дарницького району.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.