Головна  →  Новини  →  21 грудня 2017

Алея дружби між Дарницьким районом столиці та містом Бахмутом

Алея дружби між Дарницьким районом столиці та містом Бахмутом

У місті Бахмут Донецької області, вкорінилася калина Дарницького району, що символізує єдність нашої країни.

Патріотична акція – «Коріння відродження та єднання», яку започаткувала Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація, продовжилася висадкою 27 символічних кущів калини.

19 грудня 2017 року біля в`їздної стели міста Бахмут, саме у День Святого Миколая, символічно висадили кущі калини, даючи нове життя цьому краю.
Тепер це ціла алея дружби між Дарницькою РДА та Бахмутом. А калина – як символ відродження кожного з регіонів країни, як оберіг свободи українського народу.

Цією акцією, а також плідною співпрацею між різними регіонами нашої великої країни, ми зміцнюємо своє майбутнє, свою свободу, своє право, свою любов один до одного, до рідної мови, традицій, рідної землі і нашої соборної долі.

Даний проект стартував 21 листопада 2017 року у День гідності та свободи у Дарницькому районі міста Києва.

Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація висловлює подяку Бахмутській міській раді щодо реалізації патріотичної акції «Коріння відродження та єднання» в зоні АТО та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Окрема подяка директору КП УЗН Дарницького району Людмилі Філінській та лідерці Всеукраїнського жіночого руху «За вільну Україну» Раїсі Шматко за сприяння у реалізації патріотичної акції.

Перейти до спискуВерсiя для друку